Rakkaudesta jalkapalloon

Golden Goal Football akatemia on kolmen suomalaisen naisen perustama yritys. Heitä kaikkia yhdistävät kansainvälinen tausta, kiinnostus kehittää suomalaisten lasten ja nuorten hyvinvointia ja liikuntaa sekä – tietenkin! – syvä ja pitkäaikainen rakkaus jalkapalloa kohtaan. Jokainen heistä tuo oman taustansa kautta näkemystä ja taitoa Golden Goal Football Academy -konseptiin. Alla he kertovat jokainen oman tarinansa.

MIA UUSITALO

Toimitusjohtaja

Olen golf- ja yritysmatkailuun erikoistunut matkailualan yrittäjä Uudestakaupungista. Intohimoni on koko ikäni ollut järjestää asiakkailleni elämyksiä ja toteuttamaan heidän unelmiaan. Tätä olen jo aiemmin tehnyt nuorten golfaajien parissa: osa heistä tähtää ammattilaiseksi ja osa on tullut vain nauttimaan golfista.

Jalkapallo on ollut myös lähellä sydäntäni 20 vuotta. Ennen kaikkea olen ollut ”jalkapalloäiti” (me olemme mukavampia kuin väitetään! :D). Uskon vahvasti, että kannustus ja positiivinen asenne auttavat ja kehittävät lapsia. Elän täysillä nuorten jalkapalloilijoiden ilosta, naurusta, maaleista, onnistumisesta ja oppimisesta. 

Uskon iloiseen, luovaan ja positiiviseen oppimisympäristöön lasten ja nuorten urheilussa. Nykyään lasten jalkapallo on monessa paikassa mielestäni liian suorituskeskeistä. Lapsi kuitenkin kehittyy parhaiten vain silloin, kun hän voi hyvin, on itse motivoitunut ja hänellä on hauskaa.

CHELSEA FOSTER

Markkinointi / Tapahtumavastaava

Olen 22-vuotias ja pelannut jalkapalloa lapsesta asti. Olen suomalainen mutta isäni oli englantilainen ja ollut aina kova pelaamaan jalkapalloa. Hän potki palloa sitten minunkin kanssani siitä lähtien, kun opin kävelemään. Sitten, kun kasvoin vähän isommaksi, isäni alkoi valmentaa minua. Hän aina kannusti minua tekemään juuri sitä, mitä haluan tehdä.

Halusin joukkueeseen mutta koska isäni valmensi vain poikia, joten menin sitten heidän joukkueeseensa treenaamaan. Siellä sainkin sitten ainoana tyttönä tehdä tuplasti töitä! Mutta se oli hauskaa ja kehityin.

Yksi päivä muutti kaiken. Menetin isäni 7-vuotiaana. En halunnut sitten enää jatkaa jalkapalloakaan, koska isää ei ollut enää minua valmentamassa.

Kaipuu jalkapalloa ja myös englantilaista kulttuuria kohtaan jäi – onhan se osa minua. Nyt, aikuisena, haluan tuoda jalkapallon taas osaksi elämääni ja isäni muistoa kunnioittaen auttaa jalkapalloa harrastavia lapsia löytämään sen ilon, jonka isäni minulle opetti.

LINDA JEFIMOFF

Operatiivinen johtaja / Fyysisen puolen vastaava

Olen 28-vuotias urheilua ja eritoten jalkapalloa rakastava nainen Uudestakaupungista.

Olen valmistunut liikuntatieteiden kandidaatiksi espanjanlaisesta yliopistosta Universidad Europea de Madridista. Suoritin tutkinnon aikana myös jalkapallon maisterikurssit Real Madridin akatemian valmentajien johdolla oppien jalkapallon fyysisistä, teknisistä sekä taktisista puolista.

Omaa pelikokemusta minulta löytyy niin Suomen 1- divisioonasta kuin Espanjan sekä Chilen yliopistosarjoistakin.

Töiden ja koulutuksen perässä olen asunut myös Meksikossa sekä Egyptissä ja tutustunut jalkapallon maailmaan niin Brasiliassa kuin Argentiinassakin. Työtaustaa Suomessa löytyy niin opettajana kuin UPK jalkapalloseuran koordinaattorina.

Lasten parissa pyrin tuomaan esiin liikunnan iloa ja positiivista suhtautumista. Aurinkoisuus ja hymy tarttuvat!

Scroll to Top