Valmentajat

Jalkapallovalmentajamme ovat Englannin jalkapalloliiton ja Euroopan jalkapalloliitto UEFA:n sertifioimia valmentajia ja heillä on kokemusta kaikenikäisten ja -kykyisten pelaajien valmentamisesta. Valmentajamme puhuvat englantia, mutta he ovat tottuneita toimimaan myös lasten kanssa, jotka eivät puhu englantia. Elekielellä, hymyllä ja aidolla ihmiskontaktilla harjoittelu onnistuu helposti!

Mark Fagan

Valmennuspäällikkö / Englanti

Mark on ollut toiminut ammattivalmentajana jo 15 vuoden ajan ja hän on toiminut useiden nimekkäiden organisaatioiden leivissä, mm. Manchester United Soccer School, Major League Soccer Camps, Huddersfield Town AFC Academy, Barnsley Football Club Academy ja Rochdale AFC Centre of Excellence.

Markilla on tutkinto urheiluvalmennuksesta, ja hän on UEFA B -sertifioitu valmentaja. Markilla on myös opetusalan tutkinto sekä maisterin tutkinto johtamisesta. Hän on toiminut 10 vuotta opettajana ja ymmärtää, kuinka nuoret ihmiset kehittyvät ja oppivat, minkä ansiosta hän osaa luoda yhteyden jokaiseen pelaajaan tälle parhaiten sopivalla tavalla.

Mark on toiminut Huddersfield Town AFC:n edustusjoukkueen operatiivisena johtajana (Head of First Team Operations).

Ross Speight

Vastuuvalmentaja / Englanti

Ross siirtyi Multiflex Sportsin toimitusjohtajaksi vuonna 2017, kun hän oli aiemmin toiminut valmentajana Adidas International Coaching Program -ohjelmassa sekä valmentanut useita ammattilaisjalkapalloseuroja. Saatuaan Multiflex Sportsin omistajuuden Ross on kehittänyt jalkapalloa koululiikunnan verkostotoiminnan kautta sekä valmentanut niin ruohonjuuritason kuin eliittitasonkin jalkapallojoukkueita Cheshiren alueella Englannissa.

Rossilla on tällä hetkellä UEFA B -valmennuslisenssi, ja hänen tarkoituksenaan on aloittaa kouluttautuminen UEFA A -lisenssiä varten vuonna 2021. Hän on työskennellyt aiemmin sellaisissa jalkapalloseuroissa kuin Tranmere Rovers FC, Wigan Athletic, Chelsea FC ja Liverpool FC, samoin kuin Ison-Britannian ulkopuolella Euroopassa. Laajan kokemuksensa ansiosta Rossilla on syvällinen ymmärrys jalkapallosta lajina sekä valmentajana kyky kehittää kaikenikäisiä ja -tasoisia pelaajia.

Scroll to Top