TALENT-ohjelma

Golden Goal Football Academyn kantava ajatus on kehittää hauskalla ja innostavalla tavalla kaikkia pelaajia iästä ja osaamisen tasosta riippumatta. 

Osana tätä laaja-alaista kokonaisuutta olemme kehittäneet myös TALENT-ohjelman, jonka avulla voimme vaalia ja edistää lahjakkaimpien pelaajien urakehitystä. TALENT-ohjelman tavoitteena Isossa-Britanniassa ja Suomessa on auttaa pelaajiamme saavuttamaan ammatilliset unelmansa hyödyntämällä tietojamme, taitojamme ja kontaktiverkostoamme.

Miten pääsen mukaan?

Pelaajat valikoituvat TALENT-ohjelmaamme Golden Goal Football Academyn jalkapallokoulujen kautta. Mukaan pääsee vain erillisellä kutsulla; TALENT-ohjelma ei ole avoin. TALENT-ohjelmaan kutsutaan pelaajia, jotka ovat avoimilla jalkapalloleireillämme osoittautuneet valmentajiemme näkemyksen mukaan riittävän kyvykkäiksi ja motivoituneiksi kehittämään osaamistaan kohti ammattitasoa.

TALENT-ohjelman perusta on pitkäaikainen yhteistyö pelaajan ja tämän perheen kanssa, pelaajan kehitystä säännöllisesti koko ajan seuraten. TALENT-ohjelmassa harjoittelu on vaativampaa ja tavoitteellisempaa kuin avoimilla leireillämme – mutta pelaajan hyvinvointi ja pelaamisesta nauttiminen pysyvät kuitenkin etusijalla.

Osana ohjelmaa pelaaja myös kutsutaan osallistumaan TALENT-erikoisleireille, joita järjestetään Suomessa ja Isossa-Britanniassa. TALENT-leirit tarjoavat pelaajalle mahdollisuuden viettää vielä enemmän aikaa valmentajiensa kanssa kehittäen taitojaan. Näiden erikoisleirien lisäksi TALENT-pelaaja kutsutaan harjoittelemaan ja kokeilemaan pelaamista oman ikäistensä kanssa ammattilaisseurojen jalkapallokouluissa ympäri Isoa-Britanniaa ja Pohjoismaita.

Mitä TALENT-ohjelma maksaa?

TALENT-ohjelma on aina räätälöity kunkin pelaajan tarpeisiin, ja tarkka hinta riippuu pelaajan tilanteesta ja tarpeista. TALENT-ohjelma ei sisälly avointen jalkapalloleiriemme hintaan. Pelaajakohtainen hinta ilmoitetaan TALENT-kutsun yhteydessä.

Scroll to Top